Kérdése van? 06 70 394 90 10

Millenium I. rendezvényhajó
Kikötők

Kikötők Neve Helyszín Kikötési díj
Dráva utcai kikötő 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart nincs

Programajánlatok

Legkedveltebbek Időtartam

Rendezvények

Bármit tervez! Velünk megvalósíthatja! Hajóink sokszínűsége, megannyi rendezvény lehetőségét rejtik magukban a régi módi eleganciától a modern stílusig. Rendezvényszervezőink tapasztalata mindig áll a rendelkezésére, a felmerülő igények, kivitelezéséhez!

Min. 2 óra 150 fő max.

Városnézés

Tekintse meg Budapest csodás nevezetességeit, egy másik szemszögből a vízről, egy megigéző környezetben a Duna nyugalmában.

Min. 2 óra 150 fő max.

Étkeztetés

Szerezzen családja, barátai, vagy üzletfelei társaságában egy felejthetetlen gasztronómiai élményt, Budapest szívében, a város látképének varázsában.

Min. 2 óra 150 fő max.

Sétahajózás

Élvezze italát, ételét a hajózás meghitt környezetében, merüljön el a gyönyörű látványban, a pihenés nevében.

Min. 2 óra 150 fő max.

Rendezvények

Nem tárul elénk szebb panoráma, mint egy sétahajózás során a Dunán, ezért mi is lehetne jobb ünneplése egy születésnapnak, diplomaosztónak, vagy egy egyszerű péntek estének, mint a Millenium I. rendezvényhajó? Élő zenekarral vagy akár DJ-vel, számtalan étel és italfogyasztási lehetőséggel felejthetetlen élményt garantálunk. Sokoldalú dekorációs és teremrendezési lehetőségeinkkel az Ön igényeit szolgáljuk, ezért bízza csak ránk a szervezést, a hajó belső különálló terei és a fedélzet számos lehetőséget rejt!

A Millenium I. rendezvényhajó megbízható választás, ha konferenciáról, továbbképzésről, vagy akár egy céges buliról van szó. Dunai hajózás nem is lehetne hangulatosabb, mint egy múlt századi elegáns, hangulatos környezet, amelyben fogadhatja ügyfeleit, partnereit, valamint alkalmazottjait. Két belső terme és a fedélzeti rész számos lehetőséget rejt a dekorációk változtatásával a térelosztás szempontjából. Különféle étel és italfogyasztási lehetőség van, amelyet élőzene mellett élvezhetik, és a kihangosítás is adott. Nyűgözze le ügyfeleit, partnereit, jutalmazza meg dolgozóit, Budapest feledhetetlen látképével, és a hajózás élményével, egy különleges elegáns környezetben!

Kimondani a boldogító Igent, már magában gyönyörűvé teszi a nagy napot. De ha ezt festői környezetben, egy sétahajózás során tenné meg szíve szerint, akkor a Millenium I. rendezvényhajónál jobbat nem is választhat. Ha a víz szerelmese, vagy csak szeretné lenyűgözni kedvesét, éljék át ezt a csodálatos napot családjaikkal és barátaikkal a sétahajónkon, ahol lehetőség van egyházi esküvőre és kapitányi szertartásra is! A hajó múlt századi eleganciája, térelosztásai, és a dekorációk megannyi lehetőséggel szolgálnak, az Önök által elképzelt tökéletes alkalom megteremtéséhez. Akár élőzene, vagy akár DJ az ifjú pár szíve vágya, mi valóra váltjuk, ízletesebbnél ízletesebb ételekkel és italokkal! Mondjon Igent a hajóra!

Egy állófogadás lebonyolítása sok szervezési feladattal jár. Ahelyett, hogy saját idejét és energiáját rabolja ezekkel a feladatokkal, bízza csak ránk! A hajó térelosztása révén megannyi dekorációs lehetőség adott múlt századi elegancia mellett. Különféle svédasztalos ételeink és választékos ital felhozatalunkból bátran kiválaszthatja a legmegfelelőbbeket, amelyek akár élőzene, akár DJ mellett felejthetetlenné teszi a dunai sétahajózás extravagáns élményét.

Ha igazán nagy meglepetést, gazdag élményt akarsz adni szeretteidnek, esetleg saját magadat szeretnéd egy hatalmas bulival meglepni, akkor a legjobb választás a Millenium I. rendezvényhajó. A sétahajózás folyamán nem csak festői szépségű környezetben lehet részetek, de a hajó térelosztása különféle dekorációs lehetőségeket nyit meg, ezáltal a lehető legváltozatosabban tudjuk prezentálni a helyszínt. Választékos étel és italfelhozatalunkkal kényeztetheti magát, és az ellazulásban élőzene, vagy akár DJ is segíthet. Elintézzük, hogy a nagy nap, igazán emlékezetes maradjon!

A Millenium I. hajóról

A Moszkva típusú modern hajó fedélzete, amely 1990-ben épült, a yachtok eleganciáját és kifinomultságát mutatja. Fedélzetén a céges események, a protokoll programok és a családi rendezvények is kiváló környezetben, zökkenőmentesen lebonyolíthatók. Bútorzata könnyedén alakítható a rendezvény igényeihez, dekorációs lehetőségei különféle variációt enged. Panorámafedélzetén elhúzható panoráma ablakok biztosítják, hogy minden évszakban kiváló élmény legyen a Dunán a hajókázás.


A Millenium I. hajó jellemzői

  • Fedélzet 2
  • Befogadóképesség 150 fő
  • Felszolgált ültetett fogadás 80 + 44 fő
  • Ültetett büfé fogadás 68 + 44 fő
  • Állófogadás 80 + 50 fő
  • Technikai felszereltség CD lejátszó, Mp3, mikrofon
  • Légkondicionáló van
  • Fűtés van

Több jármű