Kérdése van? 06 70 394 90 10

Legyen partnerünk!

Tisztelt partnerünk,

Köszönjük, hogy termékeink értékesítésével részt vállal az általunk elképzelt jövő megvalósításában. Azzal, hogy Ön viszonteladóként cégünk életének része lett nem csak lehetősége van kedvezményes áron megvásárolni folyamatosan bővülő termékcsaládjaink tagjait, hanem részese lehet egy száz százalékban Magyarországon, magyar emberek által gyártott brand sikertörténetének. Mi a Claritas Caterva Kft-nél minden nap azért dolgozunk, hogy bebizonyítsuk a természetes anyagok bármikor képesek felvenni a versenyt bármelyik mesterségesen és környezetkárosító módon gyártott vegyszerrel szemben, mindezt elérhető áron. Cégünk mindent megtesz azért, hogy a legmodernebb az élővilág által ihletett technológiákat felhasználva, a tisztítószerek területén is olyan megoldásokkal tudjunk elő állni, amelyek nem csak képesek kiváltani az egészségtelen és környezetszennyező társaikat, hanem hatékonyságukban és minőségükben is felülmúlják a piac többi szereplőjét.

Mit kínálhat A Claritas Caterva Kft. szerződött partnereinek?

Cégünk filozófiája szerint a mi sikerünk az Öné is, ezért is mindig értesítjük partnereinket a tervezett promóciókról, kampányainkról, amelyekben megjelenési lehetőséget biztosítunk viszonteladóinknak, hogy megkönnyítsük az értékesítést és növeljük termékeink ismeretségét az ország lakossága körében.
A vásárlói elégedettség megtartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink kezelésére. Filozófiánk szerint nincs megoldhatatlan szituáció csak alkalmatlan kommunikátor. Ezen szellemben képezzük kapcsolattartóinkat így is biztosítva a minőségi vásárlógondozást.
Komoly értéknek tartjuk a szellemiségünkből és üzletszemléletünkből fakadó rugalmasságot, aminek segítségével gyorsan és hatékonyan reagálunk a váratlan helyzetekre is.

Számunkra nagyon fontos, hogy a pontos kiszállítással is segítsük viszonteladóinkat így csökkentve a raktározás költségeit és támogatva a just in time delivering rendszer kialakítását. Ezen szolgáltatásunkkal sohasem fogy ki az áruból és egyúttal pénztárcáját is kíméli.
Cégünk csak olyan termékeket hoz forgalomba melyek minősége mindig magas és állandó és ehhez alacsony ár társítható. Törekszünk rá, hogy termékeink ár-érték aránya mindig kimagasló legyen ezzel is differenciálva brandünket a többi hasonló márkától.

Felmerülő kérdéseivel, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az info@claritas.hu e-mail címen.
[ecoclean_download]