Kérdése van? 06 70 394 90 10

Hableány rendezvényhajó
Kikötők

Kikötők Neve Helyszín Kikötési díj
Dráva utcai kikötő 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart nincs

Programajánlatok

Legkedveltebbek Időtartam

Rendezvények

Bármit tervez! Velünk megvalósíthatja! Hajóink sokszínűsége, megannyi rendezvény lehetőségét rejtik magukban a régi módi eleganciától a modern stílusig. Rendezvényszervezőink tapasztalata mindig áll a rendelkezésére, a felmerülő igények, kivitelezéséhez!

Min. 2 óra 60 fő max.

Városnézés

Tekintse meg Budapest csodás nevezetességeit, egy másik szemszögből a vízről, egy megigéző környezetben a Duna nyugalmában.

Min. 2 óra 60 fő max.

Étkeztetés

Szerezzen családja, barátai, vagy üzletfelei társaságában egy felejthetetlen gasztronómiai élményt, Budapest szívében, a város látképének varázsában.

Min. 2 óra 60 fő max.

Sétahajózás

Élvezze italát, ételét a hajózás meghitt környezetében, merüljön el a gyönyörű látványban, a pihenés nevében.

Min. 2 óra 60 fő max.

Rendezvények

Nem tárul elénk szebb panoráma, mint egy sétahajózás során a Dunán, ezért mi is lehetne jobb ünneplése egy születésnapnak, diplomaosztónak, vagy egy egyszerű péntek estének, mint a Hableány rendezvényhajó? Élő zenekarral vagy akár DJ-vel, számtalan étel és italfogyasztási lehetőséggel felejthetetlen élményt garantálunk. Sokoldalú dekorációs és teremrendezési lehetőségeinkkel az Ön igényeit szolgáljuk, ezért bízza csak ránk a szervezést, a hajó belső különálló terei és a fedélzet számos lehetőséget rejt!

A Hableány rendezvényhajó megbízható választás, ha konferenciáról, továbbképzésről, vagy akár egy céges buliról van szó. Dunai hajózás nem is lehetne hangulatosabb, mint egy múlt századi elegáns, hangulatos környezet, amelyben fogadhatja ügyfeleit, partnereit, valamint alkalmazottjait. Két belső terme és a fedélzeti rész számos lehetőséget rejt a dekorációk változtatásával a térelosztás szempontjából. Különféle étel és italfogyasztási lehetőség van, amelyet élőzene mellett élvezhetik, és a kihangosítás is adott. Nyűgözze le ügyfeleit, partnereit, jutalmazza meg dolgozóit, Budapest feledhetetlen látképével, és a hajózás élményével, egy különleges elegáns környezetben!

Kimondani a boldogító Igent, már magában gyönyörűvé teszi a nagy napot. De ha ezt festői környezetben, egy sétahajózás során tenné meg szíve szerint, akkor a Hableány rendezvényhajónál jobbat nem is választhat. Ha a víz szerelmese, vagy csak szeretné lenyűgözni kedvesét, éljék át ezt a csodálatos napot családjaikkal és barátaikkal a sétahajónkon, ahol lehetőség van egyházi esküvőre és kapitányi szertartásra is! A hajó múlt századi eleganciája, térelosztásai, és a dekorációk megannyi lehetőséggel szolgálnak, az Önök által elképzelt tökéletes alkalom megteremtéséhez. Akár élőzene, vagy akár DJ az ifjú pár szíve vágya, mi valóra váltjuk, ízletesebbnél ízletesebb ételekkel és italokkal! Mondjon Igent a hajóra!

Egy állófogadás lebonyolítása sok szervezési feladattal jár. Ahelyett, hogy saját idejét és energiáját rabolja ezekkel a feladatokkal, bízza csak ránk! A hajó térelosztása révén megannyi dekorációs lehetőség adott múlt századi elegancia mellett. Különféle svédasztalos ételeink és választékos ital felhozatalunkból bátran kiválaszthatja a legmegfelelőbbeket, amelyek akár élőzene, akár DJ mellett felejthetetlenné teszi a dunai sétahajózás extravagáns élményét.

Ha igazán nagy meglepetést, gazdag élményt akarsz adni szeretteidnek, esetleg saját magadat szeretnéd egy hatalmas bulival meglepni, akkor a legjobb választás a Hableány rendezvényhajó. A sétahajózás folyamán nem csak festői szépségű környezetben lehet részetek, de a hajó térelosztása különféle dekorációs lehetőségeket nyit meg, ezáltal a lehető legváltozatosabban tudjuk prezentálni a helyszínt. Választékos étel és italfelhozatalunkkal kényeztetheti magát, és az ellazulásban élőzene, vagy akár DJ is segíthet. Elintézzük, hogy a nagy nap, igazán emlékezetes maradjon!

A Hableány hajóról

A flotta egyik legkisebb, de egyben egyik legszebb tagja kiváló helyszín kisebb fogadások és családi rendezvények lebonyolítására. Pompás tágas teraszai és a test hosszában végig futó panorámafedélzet nagyszerű kilátást tesz lehetővé Budapest gyönyörű látképére. Mindent kielégítő technikai felszereltsége miatt tökéletes a barátságos, bensőséges hangulatú rendezvényekhez. A térelosztás előnyeiből adódóan többféle módon kiválóan dekorálható, ezért minden stílus kedvelője azonnal bele tud szeretni.


A Hableány hajó jellemzői

  • Fedélzet 2
  • Befogadóképesség 60 fő
  • Felszolgált ültetett fogadás 28 fő
  • Ültetett büfé fogadás 28 fő
  • Állófogadás 50 fő
  • Technikai felszereltség CD lejátszó, Mp3, mikrofon
  • Légkondicionáló nincs
  • Fűtés van

Több jármű