Kérdése van? 06 70 394 90 10

Az allergia megelőzhető!

Az_allergia_megelozheto

Higiénia az ágyban!
Hazánkban a személyes higiénia általában kimerül annyiban, hogy rendszeresen fürdünk. Kimossuk ruháinkat, kitakarítjuk az otthonunkat és időről időre lecseréljük ágyneműnket. De hogyan lehet megoldani matracaink tisztán tartását?

Ön hogyan tisztítja matracát?
Mosógépbe matracunk nem fér be még a gyermekméretű sem. Bár gondos háziasszonyként kiporszívózzuk, csakhogy más porszívók 4-6cm mélységben képesek kiszívni matracainkból a port, nem beszélve az egyéb szennyeződésekről. Azonban az egészségre káros és veszélyes szennyeződések a matrac legmélyebb részein találhatók.

A rejtőző veszélyek!
Már a gondolat is undort és viszketési ingert kelt. A matrac a legszennyezettebb tárgy, amivel testünk hosszasan érintkezik. Életünk egyharmad részét az ágyban töltjük. Matracunk a poratkák, vírusok, gombák, baktériumok, ideális környezete. Itt az élet és a szaporodás megfelelő körülményeire találnak az avas hámsejtek, por, izzadtság, nyál, poratkák ürüléke között. Ez ellen a legsűrűbben szőtt lepedő sem jelent védelmet. A nagy számban található poratkák (akár 2 millió egy matracban)guanin tartalmú ürüléket termelnek. A guanin egy nagyon agresszív allergén anyag, ami a porral elvegyülve az ágyban való mozgással felszabadul a levegőbe, és így belélegezzük azt illetve belekerül a szánkba, szemünkbe, lerakódik bőrünkön. Ez igen kellemetlen tüneteket okozhat, reggeli tüsszögési roham, szemviszketés, érzékeny arcüreg, nyálkahártya gyulladás, fejfájás, fáradtság, és akár légúti megbetegedéshez is vezethet mint az asztma vagy bronchitis.

A megoldás?
KIRBY matractisztítógépünk nagyfrekvenciájú rezgést generál a megfelelő szívóerővel így megmozgatva és áttisztítva a matracunk belső rétegeit is. A szívási mélység 30cm. A folyamat során a matrac belsejében levő szennyeződések fellazulnak és poros állagúvá válnak, így a pontosan beállított szívóerő könnyedén eltávolítja azokat.
A tisztítási technológia nem károsítja a matrac anyagát és töltetét, minden matracnál alkalmazható! A matrac tisztítás folyamán a matracok az ágykeretben maradnak, nincs szükség pakolásra. Allergiások számára 3-6 havonta ajánlott a tisztítás elvégzése, higiéniai szempontból 6-12 havonta. A matrac tisztítás mindössze 15-30 perc alatt elvégezhető

Save

Save